Members comments:

 =  ioana
cornel stefan ghica
[18.Jan.07 19:38]
"jos palaria" pentru a 2-a strofa.
desi nu este ceva nou... tu ai reusit sa o spui altfel, definindu-te (parca) intr-un context.
fain

cu stima, blueboy

 =  pe sub borurile palariei
Ioana Petcu
[18.Jan.07 19:56]
pe care intre timp am ridicat-o... stefan, multam de lectura si ma bucur sa te stiu a-mi citi textele, textele astea in care absentele unui m. gemelar se mesteca unele pe celelalte pina la nimic.
triturare.

 =  intre clipe
Ioan-Mircea Popovici
[18.Jan.07 20:01]
tocmai ca aici pot sa scriu fara diacritice, e loc sa-mi spui, ca de la fotograf la autograf, cum vine asta: hidos de angelic?

 =  raspunsurile pe care le cauti sunt in tine
Ioana Petcu
[18.Jan.07 20:26]
ioan-mircea (rostesc ambele nume, caci imi place mai mult asa), sa-ti treaca supararea cu diacriticele, e o observatie pe care le-o fac tuturor, si stii ca-mi place calitatea si-s eu mai pretentioasa.
bon, revenind, risul pentru mine are intotdeauna ceva foarte curat si ceva foarte profan, iar risul ingerului e intotdeuna ambivalent. toata teoria medievalilor in privinta apararii in fata risului e tare interesanta, si mie imi pare grotesc chipul unui inocent care ride. plus ca ma simt atrasa de tropii care intrunesc contraste puternice. ar fi mult de spus...
...si e seara :)

 =  ai punctat miezul
Ioan-Mircea Popovici
[18.Jan.07 20:41]
tocmai pentru ca e seara si noaptea tainele-s mai colorate, am simtit mai bine nodul contrastelor. in gama aceasta, ai punctat miezul...

 =  insatiabil
Ela Victoria Luca
[18.Jan.07 21:23]
contraste ce izbesc, asimetrii, jocuri fantastice, devorare fără sațietate, percepții în micro, totul ca-ntr-o secvență de teatru absurd. da, creed că te-ar provoca și pe tine devoratorii (în sens de perforatorii), vei surprinde o asemănare cu acest text.

Ela

 =  Ca într-o piesă de Eugen Ionesco
silviu viorel păcală
[18.Jan.07 21:43]
Realizare de mare teatralitate. Părerea mea. Bine realizată.Din aceeași părere.

 =  Între...
Ioana Geacăr
[18.Jan.07 23:19]
Între Dali și ludicul tip desen animat în a doua strofă, iar în ultima - o secvență dramatică suprarealistă! Și un surâs oximoronic! Fain!

 =  Parere
Negru Vladimir
[19.Jan.07 07:16]
Suprarealismul si foamea pentru detalii contureaza un poem dinamic la nivelul imaginii insa cu sincope in plan logic... sau poate ca lectorul, in acest caz, nu a participat la toate cele scrise printre randuri.

 =  ela / ioana
Ioana Petcu
[19.Jan.07 09:39]
E misto, Ela, ca ai gasit asemanarea. Imaginea devorarii propriului trup, vine pe mai multe cai simbolice (de la ouroboros / saturn pina la actul poetic creator) si multe zile am stat s-o "coc". Am optat pentru o forma mai scurta, sintetica (decit sa fac o proza extinsa doar pe aceasta actiune), gindind ca socul ponderat e cea mai dreapta cale spre cititor.
Si apoi ma gindesc la imaginile alea din cartea de biologie/anatomie, care ai ceva foarte suprarealist in ele si naiv, aste pentru a face trecerea spre ceea ce spunea Ioana G. in comentariul ei, bine dibuit.

 =  silviu / vlad
Ioana Petcu
[19.Jan.07 09:44]
da Silviu, doar ca Ionesco e mai "noctambul" decit mine.

Vlade, eu am incercat tripticul asta asa: 1. apropierea (persoana a II-a), de katarina, pe care daca nu stii ce am scris acum juma' de an, e mai fada lectura; 2. intrarea in "eu", vederea sinelui (persoana I); 3. detasarea si proiectarea unui nou persoanj pe care incerc sa-l reiau (geamanul-calau).




To be able to add comments you must be browsing using the language this text uses.

Use the existing link (near text registration date), or choose the specific language and acces this text again.

Go back !