agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 3752 .



Varujan Vosganian și Cartea șoaptelor la Biblioteca Județeană „Marin Preda” din Alexandria
article [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Titi Cosasu ]

2009-07-02  | [This text should be read in romana]    | 



Joi, 2 iulie 2009, la Biblioteca Ju­dețeană „Marin Preda” din Alexandria, va avea loc lan­sarea romanului „Cartea șoap­telor”, primul roman al lui Varujan Vosganian, recent apă­rut în colecția „Fiction Ltd” de la Polirom.

Întâlnirea cu iubitorii de carte va avea loc la ora 17,00. Alături de autor, va prezenta cartea scriitorul Nicolae Breban.

„Cartea șoaptelor este ieșită din comun, nici numai memorialistică, nici numai ficțiune, cu câte ceva din amândouă și deo­po­trivă extraordinară prin mo­dul în care țese pe caravana is­toriei numeroase destine individuale.

Bogată, variată, palpitantă, cartea nu se poate lăsa din mână, pentru arta de poves­ti­tor pe care autorul o dovedeș­te, ca și pentru interesul do­cu­mentar al reconstituirii unei istorii tragice”, consideră Nicolae Manolescu.

Varujan Vosganian s-a năs­cut la Craiova, la 25 iulie 1958. Este președintele Uni­unii Armenilor din România și vicepreședinte al Uniunii Scrii­torilor. Este senator de Iași și între decembrie 2006 și decembrie 2008 a fost ministrul Economiei și al Fi­nanțelor. Lucrările sale in­clud trei volume de poezie – „Șa­manul albastru” (1994), „Ochiul cel alb al reginei” (2001), „Iisus cu o mie de brațe” (2005), „Statuia comandoru­lui” (1994) , volum de nuvele, pentru care a primit Premiul Asociației Scriitori­lor din București.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!