agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 438 .



Notiță
personals [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [cristina-monica ]

2023-05-12  | [This text should be read in romana]    | 



Ei spun că toți experții se luptă să mă distrugă și să mă omoare (au zis de mult), deși nu am greșit nimic și nu am fost deloc nebună - ei spun iar că am fost maltratată enorm întreaga viață și nimeni nu a înțeles adevărul și ei trebuie să se gândească la consecințele grave (cred că nu ar fi nimic grav sau rău - poate doar acum e prea târziu, dar poate nu e) care ar fi dacă lumea ar înțelege adevărul ?? și de aceea m-au lovit încontinuu toată viața.?! Alții au spus că e vorba de niște porci care mă omoară pentru interesul lor personal, nu pentru binele omenirii. Ei spun că eu nu înțeleg. Că oamenii m-au privit drept drac și eu am fost înger - dar nu aveau cum, am fost evident martirizată și izolată din 84, nu aveau cum înțelege nimic. Au spus foarte des că tot răul e din cauza minciunilor despre mine... deci adevărul ar fi fost binele. Am avut toate dovezile că tot ce am spus e adevărul și nu am delirat nimic. Ei spun că am cancer (?) și voi muri din cauza otrăvurilor, dar ei trebuie să mintă despre mine. Am scris această ultimă notă aici pe agonia fiindcă sunt aproape complet izolată de aproape 40 de ani în afara relației cu mama și fiindcă am suferit un traumatism pelvin sărind din autobuz într-un picior cu toată greutatea - posibil șoldul e sensibilizat de la cancer sau altceva. Vocile acestea care mă scuipă cu idei, sunt, cum am mai spus, gânduri pe care ei le transmit. Eu nu știu adevărul despre ei. Am scris pe blogul meu de memorii absolut tot adevărul din copilărie până azi, dar ei spun că oamenii au interpretat totul greșit. Nu mi-e frică de moarte și suferință, dar cred că adevărul nu aduce niciodată răul. Nu am greșit nimic toată viața, nu am fost nebună sau proastă. Ei zic că frigul e din cauza torturii asupra mea și acum datorită traumatismului suferit. Există, din câte înțeleg, unii proști care cred că eu am avut legătură cu politica, dar eu puteam explica și dovedi clar că nu a fost așa. Ei zic că s-a întâmplat așa fiindcă oamenii au crezut că eram proastă, fără să bănuiască adevărul despre mine. Unii vehiculează ideea că m-au păcălit cu traumatismul, că de fapt ei toți mă torturează telepatic monstruos încontinuu, încât urlu singură în cameră, deși iau analgezice puternice, cu scopul să mă distrugă și să mă omoare. Iar în ce privește politica, ei spun că toți se bat ca chiorii peste trupul meu de mult timp. Ei spun că explicația este corupția și că niște ”porci” (a se citi ticăloși), folosindu-se de minciunile despre mine și de credulitatea proștilor, adăugând tortura asupra mea, au distrus și supus întreaga Românie. (?!) Nu cred, e absurd. România nu este o țară distrusă. E adevărat că există o ciudată agitație politică, dar, în afară de asta, nu văd ceva distrus - e adevărat însă că eu am fost izolată toată viața. Iar au început în engleză să spună trebuie să mă omoare, fiindcă politicienii au mințit despre mine(??).

Mi-a trecut aproape de tot în mod brusc, deși m-a durut rău de tot șase zile la rând, nu am produs eu vindecarea - nu am făcut nimic, am scris doar acest fragmențel pe site-ul agonia -- ei spun că e vorba de puterea adevărului, dar probabil că e altceva, sau mai mult decât asta, fiindcă eu am fost oricum adevărul o viață întreagă. Ei spun că eu sunt un om în fond mulțumit și nu vorbesc în gând și nu fac niciun rău și nu atac și nu cer nimic și nu contest nimic, dar proștii au fost păcăliți că sunt încăpățânată, refractară și contestatară, și, deși nu greșesc nimic și nici nu am greșit vreodată, ei tot lovesc - aceste vorbe spun adevărul, în ciuda iertării și iubirii mele față de om în general și față de cei puțini care au fost în contact cu mine, ei spun că oamenii pur și simplu vor să mor (?)

Sunt așa nebuni încât afirmă că ei preferă să moară ei înșiși decât ca eu să trăiesc sau să fie adevărul - au mai spus așa... Ei scuipă încontinuu minciuni ca să ațâțe proștii să mă lovească, de exemplu ”Am înțeles că eu sunt cauza răului și voi dispărea” - ca proștii să creadă că eu dispar sau mor fiindcă sunt ceva rău - absolut cert nu am fost niciodată sursa sau cauza răului. Au multe astfel de idei și vorbesc chipurile în numele meu, dar nu mereu.

Ei spun că Bucureștiul, Londra, Washingtonul, Moscova, toți laolaltă, toți mai-marii lumii, nu reușesc să omoare această femeie nevinovată - adică pe mine - adică la fel ca într-o interpretare a oratoriului Mesia de Handel. Mesia nu a fost, conform dicționarului, doar Isus Hristos - ci diverși regi sau profeți din Israel. Poate am și eu ceva profetic sau religios în mine, de pildă faptul că sunt inteligentă, cu suflet foarte frumos și bun. Bineînțeles că nu mă cred sfântă sau dumnezeu, deși unii au încercat să mă convingă de asta. Mama lovește în fiecare zi foarte urât, în foarte multe moduri, cum a făcut dintotdeauna, și ei zic iar că toți o cred pe ea (?) și pe mine nimeni și de aceea trebuie să mor. Nu am avut practic nicio relație cu ea și ea e foarte violentă, dar nu tot timpul, poate așa i-a păcălit pe unii. În aparență mama ”se luptă” împreună cu alții să mă omoare, fiind aparent că ea lasă semne sau primește semnale - mereu lasă tare la televizorul ei aceeași reclamă și alte sunete nu și astfel pare semnal, mereu își suflă nasul, deși nu are secreții deloc etc. Am întrebat-o de ce își suflă mereu nasul deși nu are nevoie și nu răspunde, am întrebat-o de ce lasă mereu reclama și se face că nu e vina ei, deși în rest nu ține sonorul tare, am întrebat-o de ce lasă adesea deschise sertarele din bucătărie sau ușile dulapului, când unele când altele, și spune că nu știe etc. - ei spun că pur și simplu i-a păcălit pe toți că trebuie să mă omoare. Totuși eu sunt sceptică și nu am nicio idee despre asta, cu adevărat nu sunt nebună să cred așa ceva, nu delirez, poate sunt alte cauze - dar de ce îmi găurește toți pantalonii, și evident nu sunt găuri de la proteza mea de picior? Probabil că vrea să mintă că eu le fac. Etc., voi încerca să nu mai scriu nimic, dar uneori e greu, mai ales când sunt torturată monstruos.

Una din ideile lor constante e că tot ce am scris eu e adevărul, dar proștii cred (deși sunt izolată de mult de tot!) că eu delirez sau mint.

Ei spun din nou că toți oamenii au înnebunit și vor să mor, și ei sunt obligați să mă omoare, în ciuda calităților mele și nevinovăției și faptului că nu există niciun motiv pentru omorârea mea, iar alții spun că nu e așa și că, tot fără motiv, ei vor doar să mă facă nebună, ceea e a fost visul lor întreaga mea viață. Eu îmi iau la revedere de la puținii mei cititori - oricum presiunea asupra mea și a creierului meu e foarte mare acum și poate voi muri sau voi înnebuni. Probabil că a fost așa cum spuneau ei, că oamenii m-au respins încă de la naștere, fiindcă nu le-a plăcut cine erau părinții mei (pe tatăl adevărat nu l-am cunoscut). Ei spun că în România nimeni nu are voie să spună adevărul și eu, datorită torturii, am spus absolut totul. Eu am trecut prin lucrul acesta, tot fără vreun motiv, de mai multe ori, dar, de data aceasta, spun ei, vor reuși să mă distrugă complet și să mușașmalizeze adevărul despre mine, pe care nimeni nu îl crede, care trebui să rămână în posesia altor oameni. Sunt foarte balonată și nu mănânc de 7 zile, dar nu am slăbit niciun kilogram poate - fiindcă ei... nu mai explic.

14.05.23

M-am lăsat de fumat, m-am lăsat de cafea, m-am lăsat de mâncare și chiar nu mai vorbesc singură de vreo două zile. Doar de câteva ori pe zi am pronunțat cuvinte cu voce tare. Azi dimineață m-am trezit mai târziu m-au luat în primire imediat ce m-am trezit și eram mahmură, fiindcă azi noapte iar m-au torturat. Am spus câteva cuvinte fiindcă mă durea iar bazinul/pelvisul, fără să realizez că mama lăsase și poarta și ușa de la casă larg deschisă -- și l-a chemat fără ca eu să știu pe țiganul Claudiu din cunoștințele ei din Voluntari. Eu abia mă trezisem și nu am fost destul de precaută, deși de două zile nu mai vorbesc deloc, indiferent ce aberații scuipă ei peste mintea mea. Ei spun că au făcut așa ca să mă demaște că sunt nebună și vorbesc singură, tocmai acum când sunt lovită cutremurător, scuipată încontinuu cu minciuni și ură și torturată fizic și totuși nu mă plâng, decât în scris, fiind foarte greu și izolată, și pentru un ajutor de memorie. Până azi mama nu prea m-a lăsat cu ușa larg deschisă și în niciun caz când pleca departe - azi m-a întrebat dacă vreau să închidă ușa, fapt prin care întotdeauna s-a referit la încuierea ușii și eu i-am spus că nu. Și mama vorbește singură, dar fără motiv, ea nu a fost izolată etc., dar e un om așa rău și crud, încât pare nebună. Și joacă mereu teatru, și chiar ea a spus că face așa pentru ca oamenii să creadă minciunile ei! eu nu am greșit nimic, nu am fost proastă sau infantilă și niciodată nebună în sensul dur al cuvântului și nu am delirat, cum spun medicii, deși nu au vorbit cu mine.

Ei spun că oamenii nu pot să mă accepte după tot ce am ”făcut”, când, în realitate, nu am ”făcut” nimic. ??

Ei spun că absolut cert mă vor omorî, fiindcă poporul a fost mințit despre mine și ei nu pot recunoaște adevărul. Azi am fost din nou la cumpărături și plimbare, căci altfel mi-ar fi mult mai rău. Oamenii se uită urât sau bizar la mine și chiar cu mânie și furie și ură. Mereu au făcut așa. Cred că o parte din acești ”ei” au dreptate, dar există, din câte cred eu, și unii care spun adevărul și ce e bun despre mine cu scopul de a mă lovi mai încolo prin diverse intrigi. Cred și eu că oamenii cred ceva rău despre mine și de aceea nu m-au acceptat, poate și poeziile mele au fost renegate la fel, din cauza minciunilor despre mine. Și astfel au făcut încă un rău, după tot ce a fost. E un paradox, căci am fost mereu izolată. Poate că au crezut că eu am uitat ceva sau mint și de fapt am spus numai adevărul întreaga viață, nu aveam niciun motiv să mint. Deocamdată încă țin minte totul. Ei spun că oamenii proști cred orbește ce li se spune și că toți cei care au înțeles adevărul sau au comunicat puțin cu mine au fost distruși, omorâți, exilați și chiar puțin dacă au vorbit cu mine, de pildă casierii, au fost loviți. Poporul crede o groază de minciuni, spun ei, de pildă că eu ”vreau” ceva și eu am fost un om fără pretenții etc. Acum e clar din ce spun ei că totdeauna au vrut doar să mă omoare, deși eu nu am vrut nimic pentru mine.

Eu nu aș fi fost de acord cu această crimă, chiar dacă nu aș fi fost eu vizată. Alții spun că ei mă lovesc de moarte ca să înhațe ei ce am muncit eu întreaga viață, în condiții de constantă tortură, adică să mă uzurpe (?). Nu m-am crezut niciodată regină sau prințesă, dar probabil că au inventat minciuni despre asta. Mama a pus azi lângă puțul din curte un fel de balegă neagră, nu știu ce este. Ei spun iar că eu am fost torturată întreaga viață și am fost un om foarte bun, dar oamenii cred altceva. Ce? Pe stradă au ieșit iar părinți cu copii mici sau cu bebeluși. Ei spun că eu nu înțeleg că americanii mint despre mine - bine, dar minciunile sunt de când eram copil. Ei spun iar că au îndobitocit întreaga omenire. Ideea e că eu am fost un om independent față de puterile politice, de care toți și-au bătut joc. Ei spun că poporul nu a înțeles nici măcar că nu sunt deloc vinovată - legat de ce? Poate o parte din toate aceste spuse sunt adevărul, pe unele le știu și eu. Ca și azi, adesea, după ce trec de casa din supermarket, casierii închid acea casă. Durerile mari au reînceput...

Ei zic că i-au mințit pe toți și că acei care mă omoară sunt oameni lipsiți de milă, extrem de cruzi - durerile cresc și ei împroașcă încontinuu - ideea, spusă chiar de ei, e că, spunând adevărul și binele, ei îi elimină pe cei care mai ”credeau în” mine - și spun acestea lovind simultan, plus cu ideea că e un fel de joc politic în care eu sunt doar sacrificată, deși nu am avut nici habar și nici legătură cu așa-zis politica lor. Ce dacă nu mă acceptă, le-am spus eu - și ei au replicat că nu vor decât moartea mea. Asta e, ei nu vorbesc de fapt cu mine, iar eu nu pot corespunde ideii lor că aș fi proastă - și ce dacă mă omoară? Ei fac caz de asta, nu eu, dar și eu sunt de acord că e o crimă oribilă.

Ei spun că unii oameni au fost păcăliți că eu trebuie să trec anumite probe sau teste și de fapt eram omorâtă. România mă omoară, spun ei, fiindcă nu suportă faptul că nu am greșit nimic și că nu sunt nebună. Lăsarea mea în viață ar însemna dezonoarea lor, spun ei, fiindcă au mințit în așa fel sau au fost păcăliți de alții. ??! Alții spun că e vorba doar de familia mea - atunci de ce m-au hărțuit așa mult pe străzi cu mic cu mare? Ei replică că eu nu aveam de unde să cunosc sau să știu mai bine zis ce gândesc oamenii despre mine, fiind complet izolată. Ei spun că eu trebuie să înțeleg (?!) că ar fi fost un scandal prea mare să nu mă omoare. Cum?! Cum să înțeleg și de ce sau pentru ce? Cum, când chiar ei spun că nu aveam de unde ști nimic. Ca să accepți moartea, spun ei, și eu nu știu de ce ei au nevoie de acceptarea mea.

Ei spun iar că oamenii vor neapărat ca eu să mor și mama să trăiască, deși eu nu am greșit nimic - și că totul se reduce în mare la faptul că i-au păcălit pe oameni că sunt nebună. Ei spun că trebuie să mă distrugă neapărat, fiindcă sunt cu mult mai deșteaptă decât ei - și dvs., dacă citiți, probabil că vă întrebați de ce scriu eu această mizerie transmisă de niște creaturi josnice... ori poate credeți că eu sunt proastă și josnică eu sau că nu fac față cu demnitate morții inutile și mârșave pe care mi-o dau acești ticăloși... sau torturii mari.

În momentul în care ei aruncă vorbe peste mintea mea, de obicei amenințări cu moartea, durerile cresc. Acum vecinii iar aruncă artificii sau pocnitori, precum au făcut în multe seri după ce m-au torturat. Delirul lor - despre care v-au mințit că ar fi al meu, e extrem de complex și are mii de idei diferite - de pildă acum ei spun că președintele țării noastre face o mare greșeală omorându-mă. Și în engleză spun că voi rămâne în istorie drept figura tragică a unui nebun monstruos. Toate aceste idei vehiculate de ei sunt ale lor, nu au fost create de mine și mă dezic de ele. Cât despre moartea mea, ei repetă că e necesară pentru evitarea unui scandal - ce scandal, din moment ce nimeni nu m-a susținut? Ei zic că toți (toți ce?) au greșit și e normal să fiu omorâtă. Mie mi se pare revoltător totuși, având în vedere nevinovăția mea totală și caracterul frumos și inteligența - ei spun că degeaba, fiindcă medicii au inventat, fără să mă întrebe nimic, că sufăr de psihoză foarte gravă, cu scopul de a justifica izolarea mea de o viață și de a acoperi greșeala altora.

Poporul nu trebuie să înțeleagă adevărul, spun ei, și de aceea te omorâm - nu cred că au dreptate, dar ei susțin că știu mai bine și eu trebuie să înțeleg că trebuie să mor. Ei spun că eu am delirat delirul altora, un fenomen rar, numit nu știu cum, când în realitate au fost persoane reale, poate chiare medici, spun unii, cei care mi-au aruncat telepatic idei. Ei zic că e ceva foarte simplu - cei care mă lovesc cu diferite idei adevărate despre calitățile mele sau despre realitate și ce s-a întâmplat știu tot adevărul, și totuși vor să mor, fiindcă sunt foarte cruzi, nemiloși, cu scopul de a își apăra viața și a nu își pierde reputația (așa spun ei) iar cei care cred că eu mint sau mint ei înșiși nu au cum să mă lovească.??

Poate că i-au păcălit pe oameni că delirul lor e din cauza mea și că sunt ceva rău și trebuie să mă omoare. Absolut sigur niciun rău nu e din cauza mea, deși am fost torturată din 1984 încontinuu. Ei spun că delirul și implicit ura oamenilor au fost create de altă persoană, pe care ei vor să o protejeze prin omorârea mea. Nu cunosc nimic despre așa ceva. Nu mai adaug nimic în acest text. Mai spun totuși o dată că ei spun că mă vor omorî sigur, fiindcă oamenii au mințit despre mine - și mai spun că voi rămâne în penitenciar (?) întreaga viață, deși am fost izolată toată viața și nu am greșit nimic și în ciuda calităților mele. Au spus adesea că a recunoaște adevărul înseamnă o rușine extrem de mare și ”soluția” (?) optimă e omorârea mea. ?? Alții spun că eu nu am avut niciun simptom psihiatric niciodată, dar ei vor să mă tortureze fizic (și cerebral) astfel încât să înnebunesc sau să mărturisesc fals că am greșit ceva (ce?), fiindcă așa cred proștii. Alții că am cancer în fază terminală, care s-a acutizat brusc, fiindcă medicii nu m-au tratat/nu vor să mă mai trateze.

Ei cred, din câte spun, că cineva se află în spatele meu și de fapt, absolut sigur, nu e nimeni și am fost un om normal.

Ei spun că omorârea mea sau tortura sunt secrete de stat (fiindcă nu am greșit etc.) și de aceea au închis pentru public site-ul agonia de poezie, unde am scris câteva fragmente din ultimele mele postări pe acest blog.??! Nu cred nici asta. Iată o mostră de completă nebunie a lor: ”Era omorâtă monstruos, de unde vrei să fi ghicit ea că nu trebuie să scrie poezie?”

Azi abia mă ține picioare, abia scriu la tastatură. Ei spun că trebuie neapărat să mă facă nebună sau să mă omoare, fiindcă poporul și nu doar poporul au fost mințiți că aș fi nebună sau că am greșit ceva sau că e o stare de război cu mine - și toate acestea nu sunt adevărate. Eu nu am fost nebună, nu am mințit niciodată, am fost doar binele și pacea față de toți ceilalți întreaga viață. Absolut sigur nu a fost vreun război, pot explica și eu am fost bună și blândă întreaga viață. Aceeași poveste - ei spun că mă omoară ca să evite rușinea lor. Ei spun că nici dacă merg în patru labe nu mă vor cruța. Am riscat să cad pe stradă și oricum nimeni nu m-ar fi ridicat. Mai spun că omul care nu a greșit nimic trebuie să înțeleagă că nu are voie să spună adevărul, dar eu nu aveam cum înțelege asta - fiindcă nu aveam de unde ghici că oamenii îmi vor răul și nici restul nebuniei și minciunilor lor și am fost încontinuu torturată monstruos, am fost forțată să spun tot adevărul. Deja de 18 ani ei spun minciuni și idei de ură și de moarte peste mintea mea. Tot ce am scris despre ei e adevărul, eu nu aș fi scris adevărul dacă nu mă torturau monstruos sau dacă tortura ar fi ofst acceptabilă. Sunt și izolată din 84. Alții zic că mama e un monstru înfiorător care încearcă să mă omoare din copilărie. Atât de mult timp și de multe ori am tăcut, dar ei au continuat să mă lovească încontinuu.

Acum nu voi mai nota nimic cu sigurață, chiar dacă mă vor omorî sau face nebună, cum spun ei că vor.

Totuși mai scriu o dată că ei spun (aceștia care lovesc) din nou că i-au păcălit pe idioți că acești ”ei” din spatele meu ar fi nu știu ce putere politică sau altceva și în realitate am fost doar eu, unică mereu, sau doar câțiva oameni care știau adevărul și cei care mi-au purtat sâmbetele. Ei spuneau de mult că întreaga lume mă omoară crezând că sunt altceva și de fapt au lovit și omoară un om singur și foarte bun și inteligent. Iar au început să spună că m-au torturat înfiorător, dar chiar aceștia mă torturează mental și extrem, groaznic și continuu în trup, ceea ce nu toți proștii înțeleg cum este sau faptul că numai rostind adevărul bun și frumos, pe care l-au înțeles că așa a fost, pot lovi. (Unul din delirurile lor e legat de finanțe - că ei trebuie să mă omoare că altfel nu mai primesc bani de la străini - probabil că au inventat această idee ca să se lege de aberații politice, deși nu am avut vreo legătură cu aceste idei, dar recunosc că o parte din ei sunt asasini plătiți, cel puțin unii medici și psihologi.)

Ei spun că abia acum a început calvarul - mama mi-a luat una din cele două ape la sticlă pe care le-am cumpărat ca să am ce bea și am întrebat-o, și face pe nebuna că nu a luat apa și nu se oprește din a lovi în mine - deși chiar a recunoscut că erau două - poate că insinuează că eu mi-am pierdut memoria -- probabil că vor face multe lucuri de genul acesta. Mi-e tot timpul sete, dar nu am aruncat acea apă și abia o desfăcusem pe prima, am băut jumătate din ea și nu aveam timp să o beau și pe cealaltă - voi înceta să mai scriu adevărul, probabil că mă vor omorî. Ei repetă ideea că absolut toți sunt îndobitociți și nimeni nu crede adevărul. Căldură mare afară... ei spun că mai e un singur hop de trecut - moartea, în curând. Au făcut săpături în jurul teiului unde mă odihneam pe drum și o pasăre neagră care cântase acolo pentru mine se pare că era moartă, rămasă în pom. Una din ideile lor perene e că trebuie să mă omoare ca să se asigure că va fi alta la fel după mine.?? Poate că nu. Ei zic că am avut o singură greșeală, că nu am înțeles că toți vor să mor. Și ce aș fi putut face? Ei aruncă adevărul frumos și bun despre mine, cu ideea că creierul meu respinge de la sine minciuna și ei pot lovi și omorî doar prin adevărul pe care oricum nimeni nu îl crede. La revedere.

Fac greșeala de a intra sdin nou, deși știu că niemănui nu îi pasă de moartea mea - azi 17 mai 2023, ei spun că poporul crede numai minciuni despre mine și nu poate fi ”strunit” să nu mă omoare.?! Ieri mă aștepta o mulțime de oameni agresivi pe stradă - oameni proști, cu acuzații rosolane probabil, care în mod clar nu aveau ceva subtil, deci fals, de care să mă acuze, de unde se vede clar că au fost mințiți ca să mă omoare. Oricum nu am greșit nici ceva subtil, nici ceva grosier. Nu am fost deloc nebună - ei spun că mi-au prins foarte puternic trupul ca să mă omoare în mod sigur, fiindcă nimeni nu acceptă adevărul.

Eu nu am scris blogul meu de memorii doar ca să îmi salvez viața (care merita salvată) sau de dragul adevărului, ci și fiindcă am sperat ca oamenii să nu repete alte crime monstruoase asupra unor oameni buni, nevinovați etc. - mă tem că nu va fi așa, fiindcă au avut tot timpul să se îndrepte, am scris și tot adevrul și tot nu au vrut... Vă doresc deci fericire și toate cele bune - deși ei spun că lumea crede că aș fi ceva rău, deși eu sunt cum am fost întotdeauna, vă doresc bucurie dar și pace în gând și cât mai multă înțelepciune. Ceea ce am scris eu pe blogul meu sunt fapte, lucruri concrete și chiar dovedibile multe, nu sunt interpreări sau sentimente și gânduri, decât puțin, nu este delir deloc, fiind evident că un om mereu lucid, cu gândul bun și evident inteligent și cu sufletul frumos, este evident deci că nu poate inventa fapte concrete, ba chiar că nu poate interpreta greșit ceva. Poate că și dvs. credeți că eu trebuie să fiu omorâtă, dar, în realitate nu e așa, am fost mereu un intelectual normal (unii zic că prea inteligentă, dar nu au dreptate, chiar geniu dacă eram puteau să mă accepte) și aș fi putut fi chiar aceptată sau măcar lăsată în viață. Nu i-am provocat niciodată pe cei răi să îmi facă răul. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa - fără vreo vină din partea mea - căci am avut într-adevăr o mare bucurie și lumină sufletească întreaga viață, dacă ei nu ar fi torturat continuu, posibil aș fi scris și eu o carte mai bună și ați fi înțeles poate...oricum o parte din poeziile mele, scrise în condiții grele, mă oglindesc. Sau poate, după aproape 40 de ani de izolare, m-ar fi acceptat cât de cât. În final deși e greu, m-am acomodat și cu izolarea, care e o tortură, fiind din 84.

Ei spun că m-au masacrat zilele acestea fiindcă eu sunt complet nevinovată, dar poporul m-a condamnat la moarte și ei vor să se asigure că poporul nu va înțelege adevărul niciodată (?). Ei zic că proștii cred că eu sunt așezată de unii deasupra lor și în realitate nu a fost decât inteligența mea de om bun și normal.

Durerile continuă. Ei spun că eu nu am înțeles că oamenii nu vor decât să mă feștelească, să mă tortureze cerebral, nu vor nimic altceva de la mine, fiind și inteligentă, adică nu vor să mă accepte - bineînțeles că am înțeles totul, de mult timp, dar ei continuă totuși să lovească în mod mișelesc. Ideea e, cum am spus și eu de atâtea ori, că eu nu sunt decât sclavă psihiatrică, cum am înțeles și eu de mult, și, deși nu am pretins nici măcar libertatea, ei tot torturează continuu, cu scopul disturgerii mele, golirii mele psihice, cum au spus de mii de ori - de fapt fără motiv real. Repet, înțelegerea a tot nu contează, ei oricum lovesc. Și nici calitățile pe care le-am avut. Dar amenințările lor de moarte continue și ura lor pot duce la moarte, nu doar la distrugere neurocerebrală. Ei, în timp ce scuipă diferite cuvinte, lovesc brutal. Acum au început să arunce mai puține cuvinte - după ce m-au masacrat continuu multe zile, de pe 7 mai (azi e 19) cu ideea că eu sunt mai inteligentă decât ei, prin urmare e obligatoriu că mă distrugă.?! Ei spun că imensa durere pe care mi-au dat-o e cu scopul de a îmi pune ”lacăt” - adică să mă închidă - totuși nu am fost nebună, nu am gândit și nici făcut nimic rău niciodată - probabil că v-au păcălit că trebuie să mă omoare fiindcă creierul meu are influență negativă asupra dvs., dar nici asta nu e adevărat. Ei spun că poporul oricum nu va înțelege niciodată, dar ei se tem să nu înțeleagă cineva anume.??

Ei spun iar că oamenii au înțeles totul pe dos decât a fost și toți cred că sunt nebună și trebuie să mă omoare. Toți vor să mori ca nu cumva să înțeleagă poporul adevărul despre tine, spun ei. Repet, am fost perfecțiunea, nun am vină că mă omoară. Ei spun că ar fi trebuit să conving poporul de adevăr, dar asta era imposibil, nu am niciun canal de comunicare cu alți oameni în afara acestui blog, pe care nimeni nu îl citește.

Azi noapte era să mor - nu exagerez - sau să îmi pierd mâinile - m-am trezit brusc cu durere mare de fapt amorțeală indescriptibilă, menghină ca și cum nu aveam mâini, de la umeri la degete. Niciodată nu am pățit așa ceva, atât de rău. Mi s-a mai întâmplat similar numai de vreo 3-4 ori, când locuiam în oraș. Mi-a trecut mișcând mâinile, destul de greu. Nu trebuie să mă omoare, am rămas la fel, binele și chiar starea de grație și fericire, bineînțeles normală psihic. Am fost la plimbare și ieri și erau iar oameni în calea mea, iar la poarta curții mele dinspre stradă era fata vecinului din capul străzii. Fata avea un bebeluș în brațe, era singură și se plimba înainte și înapoi în dreptul porții mele, ceva foarte ciudat - e adevărul că toți par nebuni, dar ei spun că sunt mințiți despre mine, din cauza asta. Am schimbat câteva cuvinte cu ea, am întrebat-o dacă locuiește în apropiere și părea ciudată - nu mi s-a recomandat, dar avea mimică și vorbe ciudate și tonul vocii bizar - deci, fără să știe nimic, credea că sunt altceva decât sunt, exact așa cum spun ei că toți oamenii cred. Unii continuă să spună că toți vor să mor, tocmai datorită nevinovăției și normalității mele.

Am scris adevărul nu doar ca pe un strigăt de ajutor , ci și fiindcă e vorba de o crimă oribilă, de multă nedreptate și cruzime și nu am avut nicio șansă de-a lungul vieții. Una din ideile lor frecvente e că oamenii proști cred că eu am reprezentat un fel de forță politică, ceea ce, vă asigur, nu a fost adevărat niciodată. Am fost în mod real un om de valoare și numai de bine. Ei spun că toți oamenii se feresc de nebuni (cei ținuți drept nebuni de familia lor), fiindcă, dacă se apropie de nebuni, cade asupra lor toată ura și respingerea cu care se confruntă nebunul respectiv ?? Ei spun că nimeni nu mă ”vrea” (?), fiindcă au înțeles că nu sunt nebună.

Ei spun că acum ”tărtăcuța” mea e goală, fiindcă ei mi-au șters complet memoria lucrurilor citite - și nu avea rost, căci eram numai binele mereu, inclusiv ceea ce citisem și înțelesesem, nu am greșit nimic și nu am deranjat pe nimeni. Ei spun că asta mi-au făcut toată viața, fiindcă asta fac ei cu nebunii, deși în același timp ei mint încontinuu. Erau într-adevăr lucruri bune și frumoase, toate cărțile și sensurile intelectuale derivate. Da, e adevărat că așa au făcut mereu, fără motiv. Memoria vieții nu poate fi ștearsă, dar tot ce a fost rău în viață pălea pe lângă bucuria intelectuală a lecturii și înțelgerii. Ei au distrus totul din nou, repet, niciodată nu a fost niciun motiv.

Torturile continuă și mama mă lovește încontinuu - ei spun că întreaga lume vrea să mor, din cauza unor minciuni - atunci, deși acest blog nu e citit, deși m-au torturat fără să îi provoc din 1984, implor și eu întreaga lume să nu mă omoare, dacă e posibil, sunt totuși om, nu sunt luna de pe cer sau o vacă, sau un copac, lucruri despre care poți minți fără rușine și fără să le dăunezi, repet, sunt om, o parte din arborele societății, deci e normal că e rău dacă mă torturează sau mă omoară, am explicat totul, nu am mințit și nu am greșit întreaga viață. Pe lângă faptul că mă chinuiește acum și de fapt de când eram mică, mama a mințit mereu ”pe față” - de pildă azi ea spune că eu nu am vrut niciodată să stau de vorbă cu ea și de fapt e invers, ea nu a suportat niciodată să vorbesc cu ea și m-a repezit mereu. Ea a fost și e singura mea relație cu alți oameni, am respectat-o și nu i-am făcut niciun rău, dar ea m-a torturat enorm încontinuu - ei spun că poporul nu a înțeles acest lucru și vrea să mor eu și să trăiască mama, care e un monstru. (?)Totdeauna am fost ca acum, un om blând și bun, deschis față de alți oameni. Nu știu de ce cred ei că trebuie să fiu omorâtă, de atâția ani cred ei acest lucru și nu știu cum i-au convins pe proști că așa e. Iar au intrat pe gândul meu cei care spun că eu mi-am vărsat toaăt fierea și de fapt am fost doar binele curat întreaga viață. Etc.

Ei spun că toți vor să mor, inclusiv ei, în numele minciunii și de dragul copiilor lor.

..................

25.05.23

Ei spun și azi că, deși adevărul despre mine e excepțional de bun și frumos, totuși absolut nimeni nu vrea să transpară acest adevăr și ei sunt obligați să mă omoare, pentru a evita un scandal prea mare și pentru a își apăra reputația și CV-urile lor. Eu nu știu cine sunt ei, dar ei spun și că proștii cred că ar fi vorba de delirul meu, nu al altora. Astfel, eu voi lăsa din nou tăcerea să vorbească și nu voi mai nota nici pe blogul meu ideile lor, care sunt la fel de mulți ani. Încă sunt în viață, doar ieri m-au lăsat în pace și azi au început din nou... cu adevărul curat și bun despre mine sau despre martiriul meu, conform ideii că binele nu poate fi distrus decât tot prin adevăr, căci minciunile nu țin [nu știu dacă e adevărul ce spun ei - anume că creierul meu respinge de la sine, inconștient, orice minciună,dar în prezent oamenii lovesc în mine când aud lucruri bune despre mine, care sunt adevărate, dar proștii nu le cred și sunt scandalizați, fiindcă au fost mereu mințiți despre mine (?!)]. Ei spun că m-au ras complet (au șters memoria cărților citite sau altor lucruri pentru a tăia conexiunea mea psihică cu alți oameni ??) și acum vor să mă omoare sau să mă facă complet cartof etc. fiindcă ei nu vor să mai fie valuri de căldură ca vara trecută, când eram monstruos torturată, fiindcă ei nu îi pot convinge pe oameni să mă lase în pace și adevărul e exclus. Etc. Îmi iau la revedere de la acest site, nu știu dacă voi mai reveni. Durerile de cap și alte torturi pe care le dau ei zilnic sunt monstruoase. De data asta violența lor extremă asupra mea a început pe 7 mai 2023. Mulțumiri oamenilor buni de pe acest site - dacă ei există, atunci știu că la ei mă refer.

Ei spun că sunt total nevinovată și de aceea trebuie să mă omoare, deghizați sub masca unui caz psihiatric. Mai spun și că nedreptatea comisă asupra mea este cea mai mare nedreptate din lume, nu doar din România. Ei spun că vor să mă distrugă complet prin tortură și psihiatrie, ca să scape de situația jenantă, și că oricum toți preferă să moară decât să fie adevărul despre mine. Ei spun că eu am fost mereu un om nevinovat și fără apărare, dar oamenilor li s-au servit încontinuu minciuni despre mine, inclusiv ideea că trebuia să mă omoare - și tocmai de aceea mă vor omorî.

Ei spun că eu nu pot înțelege de ce oamenii cred că aș fi nebună, dar adevărul e că ei cred așa numai și numai din cauza unor minciuni despre mine.(?!)

29.05.23

Am început, înainte de monstruosul 7 mai 2023, să citesc Solenoid de Cărtărescu, fiindcă e la modă. Puțină curiozitate am avut, e adevărul. M-am gândit la alegerea titlului și simbolului dominant și văd două motive - unu reprezentarea destinului de ființă gânditoare unică, singură - SOLE- NOID, codată prin etimologie fie ca în paranoid, fie ca în cosmoid și doi reprezentarea naturii electromagnetice, duale, a omului, fie câmpul electric generând magnetizare, fie câmpul magnetic din jur și poziția bipedă/decubit generând electricitatea inerentă ființării umane și nu numai. Au fost aceste lucruri notate printre meditațiile mele, a fost o vreme când mă întrebam ce model ar fi mai bun, spirala sau solenoidul. Oricum este larg acceptată și natura de undă electromagnetică a luminii, deci dacă... dar nu rezultă ceva cert și clar doar din aceste premise.

Azi au inventat alt delir - că poporul român ia bani de la puteri străine ca să mă tortureze și să mă omoare - e absurd, nu am greșit nimic toată viața în mod sigur, nimeni nu are și nu avea vreun interes să mă omoare, ba chiar am fost un om inteligent și oamenii puteau deci să mă respecte și chiar să mă accepte.

Nu mai scriu ce gândesc unii oameni răi/asasini peste mintea mea, dar scriu ce se întâmplă - am fost la mega image și am cumpărat un suc la reducere, fiind iar de bună credință - acasă am descoperit că îi lipsea sigiliul dinăuntru și eu așa nu beau, nu pot ști ce otravă au pus eventual, mai ales fiind ”pățită” de multe ori în acest sens - mama iar spune că ea îl va bea și mie mi-e groază să nu pățească eventual ceva, dar mi-e frică și să îl arunc ca să nu facă ea scandal, fiindcă deja i-am spus de suc, mi se pare de bun simț să nu bea, dar ea mereu face așa, voi fi atentă în viitor să nu îi mai spun și arunc eu.

La întoarcere, pe drum copiii iar au înjurat (o vreme mă lăsaseră în pace) de ”morții mă-tii”, una din înjurăturile lor preferate, și în București erau la fel - eu nu înțeleg, mi se pare straniu, nu am greșit nimic toată viața și am avut mult respect și admirație față de oameni și în particular față de copii - ei spuneau că copiii sunt mințiți de adulți despre mine, ceea ce nu pot înțelege, și acum iar au luat de la capăt aceeași crimă hidoasă, practic din 84 nu m-au lăsat deloc - aceștia sunt copiii care ar fi trebuit să mă accepte, în caz că aș fi avut (cred eu în mod normal) dreptul de a fi profesoară sau învățătoare. Aș fi avut și eu mult de învățat - dar ei fiind agresivi în mod nejustificat, eu nu am cum să îi conving - ei văd doar trupul meu obez, chipul meu de om vârstnic, mersul meu de șchioapă, tăcerea mea, normale, dar inexpresive pentru ei - și probabil au fantezii aberante legat de realitate. Unii spuneau că adulții, începând cu generația părinților mei, au dat vina pe mine pentru a ieși ei basma curată, ceea ce eu nu pricep. Asta e, e ceva trist. Odată am ieșit în curtea blocului și am vorbit cu ei, dar ulterior au venit alții acolo - iar cu aceștia nu am ce vorbi... ei înjură printre dinți sau foarte tare, gesticulează exagerat, aruncă cu câte ceva în mine, se așează în calea mea în grămezi sau pe banca mea - singura mai înaltă ca să pot să stau jos etc. Când au întrecut măsura i-am apostrofat, i-am întrebat ce vor, dar nu are importanță. Unii spun în engleză că... am reputație proastă, deși nu am greșit nimic etc. Eu cred că un om nu poate fi acuzat decât de fapte, cuvinte sau chiar gânduri rele, dacă e cert că sunt ale sale - și nimeni nu știa ceva rău de acest gen despre mine. Nimeni nu are dreptul să acuze un om sau să treacă la fapte rele numai din ce aude de la alții. Am fost evident izolată din 84 și tratată drept obiect, nu subiect, deci poate că mi-au atribuit ceva ce nu era al meu. (aparatele foto deformează puțin imaginea mea). Nu am avut cum să creez ceva bun din punct de vedere intelectual (eventual poezii sau eseuri sau jurnal literar) fiindcă am fost hidos torturată sau otrăvită zilnic și izolată de mică - poate nici măcar un geniu nu ar fi putut în astfel de condiții. Ideea e că oamenii mint pur și simplu despre mine și astfel mă omoară cu cruzime, ceea ce eu nu aș fi putut suporta ca idee și realitate nici legat de altă victimă, dacă nu aș fi fost eu aceea. Celorlalți nu le pasă. Soarta mea pare pecetluită de mică prin respingerea din partea și minciuna familiei. Restul vine de la sine, tuturor le pare normală și acceptabilă minciuna, eu cred că nu aș fi făcut așa ceva. Totuși, chiar dacă nu sunt ceva bun, poeziile mele sunt măcar ceva adevărat, poate frumos, nu sunt ipocrite.

Încă o idee monstruoasă a lor - pe care totuși o notez - ei spun că poporul nu se poate trezi la realitate (?!) și crede că ar fi în ”război” cu mine, deși realitatea e clară de aproape 40 de ani. Alte două idei delirante, relativ rare în panoplia lor - una că oamenii credeau că eu știu sau gândesc ceva ce eu nu gândeam și nu știam - și de aceea mă loveau - și a doua că lumea întreagă așteaptă să îmi cer scuze, deși nu am greșit absolut nimic și sunt un martir adevărat.???Alții spun că printre nebuni există mereu câțiva oameni inteligenți internați - și pe ei se bazează instituția psihiatrică - eu cred că nu e așa, căci oricum există oameni deștepți printre nebuni - adică psihiatrii. Oamenii inteligenți, cum am fost și eu, nu au cum să delireze. De-a lungul blogului meu m-am referit, printre altele, și la mii și mii de idei delirante ale altora, care nu au fost niciodată ale mele - inclusiv ideea că ei au ”putere” asupra nebunilor prin minciuni despre mine.

Din când în când ei spun, fără să îi provoc, că eu încă nu am înțeles - ce? Uneori ei spun că eu nu pot înțelege fiindcă oamenii s-au purtat cu mine la fel din 1984 - ideea e că m-au condamnat la MOARTE pentru un singur ... - eu nu știu ce vor să spună, findcă tot ce am spus e adevărul, nu a existat nimic sexual în viața mea alături de alții - ei spun că da, am dreptate, dar a existat ceva scârbos, nu din vina mea, dar oamenii de aceea mă omoară.??? Cum? După tot ce a fost timp de aproape 40 de ani?! Și având în vedere tot ce am fost eu mereu?! Izolarea e completă, repet, din 1984, am fost prin instituții de învățământ, dar eram singură ca un om într-un autobuz aglomerat sau chiar mai gol. Îmi pare rău că sunt practic omorâtă prin izolare forțată, era evident de la distanță că nu eram un om care să delireze și nici unul care să povestească altora ce a suferit, nu aș fi făcut asta decât dacă o altă persoană ar fi cerut în mod justificat adevărul despre suferința mea. Ei spun (din nou) că mi-au fabricat un întreg dosar (?!) alcătuit numai din minciuni și probe false și, bazat pe aceasta, au luat o monstruoasă decizie în ceea ce mă privește.?? Astăzi, 3.06.23, mi-a spus mama că ar fi fost o tragedie feroviară în India și, la scurt timp, m-am întâlnit pe stradă cu câteva femei care păreau a fi din acea regiune geografică, dar nu știu sigur de unde proveneau. Este adevărat că lucruri din acestea, mai ciudate, mi s-au întâmplat foarte des, dar absolut sigur ele au fost din cauza altora, nu a psihicului meu - de exemplu: acum câteva zile, mai multe de fapt, stăteam în curtea mea cu iarbă și am văzut un fluture alb, printre primii anul acesta - m-am bucurat și mi-am imaginat involuntar un fluture maroniu-roșcat și peste vreo două minute a apărut și unul din aceia - precis nu îl văzusem cu coada ochiului și nici nu credeam că erau și din aceia - fluturele nu a apărut din cauza imaginației mele benigne, ci din cauza legăturii subconștiente dintre psihicul meu și cel al altora - eu nu mi-am imaginat lucruri rele niciodată și nu pot determina viitorul, cel puțin toți intelectualii, și nu doar ei, au acest tip de conexiune cu restul lumii. Desigur acest gen de lucruri mi s-a mai întâmplat, mai ales dacă sunt obosită, nu explic mai mult, dar vă conjur să nu loviți manipulați de proști care v-ar spune că e ceva anormal, că nu e. Astfel de momente se întâmplă fiindcă sunt un om normal și inteligent, dar singur. Alteori mi se întâmplă să mi se deschidă cărțile (citite sau nu), cum am mai explicat, la cuvinte legate de viitor sau trecutul apropiat - aceasta chiar dacă nu sunt obosită, e ceva normal și s-a mai scris despre asta. Nu am făcut acest gest niciodată cu scopul de a mă distra sau de a dovedi ceva. Munca mea intelectuală e cauza inteligenței mele, nu fenomenele paranormale. Lumea din exteriorul oricărui om (inteligent sau nu) e croșetată, împletită cu psihicul fiecărui individ, nu trăim și nu gândim decât împreună și da, există un fel de psihism universal. Există un Dumnezeu, o ordine pentru fiecare om. Singura deosebire e că aceia inteligenți sunt conștienți de propria lor viață și se cunosc pe sine. Psihicul meu este încă normal, deși am fost monstruos lovită din 1984. Din motive obscure pentru mine, ei spun că oamenii care iau act de lucruri paranormale din viața mea o iau razna - totuși probabil datorită ignoranței sau respingerii distructive și instinctive a ceea ce ei nu pot concepe. Ei mereu au spus că eu nu aș fi fost omorâtă dacă poporul ar fi înțeles adevărul - nu pricep acest lucru. Unii spun că moartea mea ar duce la un dezastru pentru ceilalți. (?) Alții afirmă invers că oamenii mă omoară fiindcă au observat nu știu ce activitate paranormală în viața mea - că eu nu povestisem - dar eu vă spun că e monstruos, fiindcă nu am dăunat nimănui și nu eu sunt cauza răului din viața mea sau a altora, ci aceia care m-au lovit, în timp ce eu nu puteam evita răul din partea lor. Ei spun că, fiind diferită de alți copii, ei au vrut să mă omoare încă de când m-am născut. Dar geniile sau întemeietorii unor științe sau popoare?

Cred că foarte mulți își pot da seama că, dat fiind tipul meu de intelect și valoarea lui (nu e orgoliu), era imposibil să mă înșel, să mint sau să fiu ceva rău. Cu toate acestea, într-un mod dezgustător și ciudat pentru mine ei spun că oameni cred că eu am mințit și am greșit în viață de mai multe ori - dar eu nu cred asta, e evident că am fost izolată.

4.06.23

Ei spun că am o boală destul de gravă, dar ei mă sfătuiesc să nu merg la medic. Ei spun că sunt prinși ganglionii paravertebrali, dar ei vor încerca să îmi prelungească viața cât de mult posibil.?? Seara - torturi cerebrale monstruoase, am luat din nou 7 pastile de quetiapină 300 mg (doza recomandată era de 2 pe seară) și doar așa s-au mai domolit torturile - ei spun că de ani de zile încearcă să mă omoare și acum sunt aproape de scop - dar de ce? Am încercat cu 3 pastile apoi cu 5 pastile și nu a mers. Durea rău. Încă o dată ideea lor că toți preferă să mă omoare decât să recunoască adevărul, mai ales fiindcă mi-au făcut rău din copilărie.

Vă las în dar patru desene ale mele cu mouse-ul.

647f6376230bb.jpg

647f635fc9d05.jpg

647f62d7bb4b3.jpg

647f62c75fa0a.jpg


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!