agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1186 .



Sa ne unim ... virtual ;)
personals [ Thoughts ]
incercam :) ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [elanumauita ]

2005-12-06  | [This text should be read in romana]    | 



Dacă superstițiile ar trebui luate în seamă sau nu, este o întrebare pentru care încă mai aștept să apară un răspuns.
De ce? Mă trezesc într-o dimineață pe la orele 7 - cum m-am obișnuit încă din anii de liceu și, din instinct, deschid calculatorul.
Peste 3 minute primesc o notificare ce mă motiveaza ca să intru din nou pe forum-ul ai cărui membri sunt foarte mulți băieți.
Însă acest detaliu nu mi se pare atât de interesant, pe cât de interesant mi se pare, mai curând, procesul de comunicare pe care îl parcurg toți membrii acestui forum.
După ce are loc lansarea primului mesaj care deschide un topic nou, își doresc mai mulți receptori să se afirme. Fiecare în felul lui, bineînțeles, și, în mod paradoxal, bine-a zis-o, cine a zis-o: cine se aseamănă, se adună.
Așa și aici: nimeni care e de acord cu Xulescu nu ezită ca să-l aprobe, posibil să-l și felicite pentru ce a scris.
Și acum o să mă repet : bine-a zis-o cine-a zis-o: nu poți sa-mpaci pe toată lumea.
Asa și aici : se creează un lanț de contraziceri și contradicții, aprobări, reproșuri, felicitări, și nu numai.
Astfel se face că tot acest proces de comunicare este unul diversificat, la care poate participa, chiar și renunța orice amator.
Orice amator care mai întâi citeste, așa, din exterior, ceea ce povestesc alții despre un anume eveniment, după care își împărtășesc impresiile și sentimentele care au pus stăpânire în gândurile și în sufletele lor, o dată ce s-a încheiat evenimentul în cauză.
Iar dacă toate acele citite se află sub raport de concordanță cu preferințele și convingerile tale personale, adică ale amatorului, probabil vei avea bunăvoința de a te alătura autorilor acelor mesaje.
O dată ce decizi să pătrunzi și tu pe acest “tărâm”, vei avea parte de o surpriză: vei deveni o nouă verigă a lanțului de contraziceri și contradicții, aprobări, reproșuri, felicitări, și nu numai.
Dacă ulterior se va întâmpla să fii dezamăgit de ceea ce vei găsi pe acest “tărâm”, partea bună a lucrurilor e că numărul de verige de care dispune acest lanț este mereu relativ, asta însemnând că poți în orice zi și la orice oră să evadezi de aici.
Cam așa arată spațiul virtual în care se comunică, se discută cu și despre unii cetățeni care-și desfășoară activitățile profesionale pe dealurile Copoului.
Toți acești cetățeni care se perindă, fie în spațiul virtual, fie în spațiul care-și are așezarea geografică pe dealurile Copoului, cât și microbiștii care citesc acum, primesc o notificare din partea mea:
așa e fotbalul. Cu bune, cu rele.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!