agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 499 .



Florile tacerii
personals [ Thoughts ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [marionnette ]

2007-08-24  | [This text should be read in romana]    | 



Cu soare-n priviri,cu usa deschisa astept vantul.Vantul diminetii,acea adiere rece ce-ti invadeaza narile mai tare ca gerul iernii.Zi dupa zi,dimineata dupa dimineata..acelasi scenariu-vantul ocoleste strada mea...

***

Dupa dimineti in sir de asteptare,m-am hotarat sa renunt,sa schimb povestea diminetilor mele.Am iesit sa ma plimb,doar eu si gandurile mele..si un bilet de tramvai folosit.Am ajuns intr-un parc cu banci verzi.M-am asezat pe una de la marginea lacului.Oameni grabiti-probabil indreptandu-se spre serviciu,batrani,mame si carucioare..toti alcatuiau un tablou in privirea mea.

O perioada,banca mi-a apartinut intr-u totul..pana intr-o zi.

Zambeste,ma saluta si se aseaza langa mine.Cuvinte..siruri intregi de cuvinte au curs,le-am primit si le-am lasat sa se duca..pastrandu-le caldura.

In poveste au aparut si glume iar apoi rasete.Framantari urmate de discutii,incheiate cu saruturi.Am lasat si stelele sa patrunda si noaptea sa ne imbratiseze.Toate au fost intregite de nisipul fin si fiorul marii reci.Si seri si dimineti..Si mi-era frig si-i era cald..si florile tacerii.

Dupa ce eu lasasem in urma vantul diminetii..se pierduse pe alte strazi,acesta ajunge la fereastra lui si odata cu vantul,ultimele siruri de cuvinte-nerostite in intregime.

In acea dimineata, pe banca verde din parc,vantul acela rece ce il va fermeca ulterior, nu-l invadase.Asa ca a dat sirurile noastre de cuvinte pe raceala vantului.

Am asteptat atata timp vantul iar in final,el imi ia sufletul ce-l inlocuise.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!